Τρόποι Πληρωμής

Apple & Google Pay| JCC Smart| Έμβασμα | Settle App

Apple Pay & Google Pay


Apple Pay & Google Pay (διαθέσιμο στους κατόχους Apple Pay και Google Pay μόνο, ανάλογα με τον χρήστη. Για όσους δεν έχουν Apple Pay & Google Pay wallets, θα εμφανίζεται πληρωμή μόνο με κάρτα). Απαιτείται Εγγραφή (δωρεάν) στην ιστοσελίδα. Η πρόσβαση στο πακέτο μετά την πληρωμή ολοκληρώνεται με την διεκπεραίωσή της από λειτουργό του Ινστιτούτου.

JCC Smart


Μπορείτε να κάνετε την πληρωμή για το πακέτο που επιθυμείτε ασφαλισμένα μέσω της JCC SMART η οποία προσφέρει ασφαλείς και γρήγορες συναλλαγές με κάρτες. Απαιτείται Εγγραφή (δωρεάν) στην ιστοσελίδα. Η πρόσβαση στο πακέτο μετά την πληρωμή ολοκληρώνεται με την διεκπεραίωσή της από λειτουργό του Ινστιτούτου.

Τραπεζική Μεταφορά


Μπορείτε να αγοράσετε το πακέτο μας με τραπεζική μεταφορά μέσω εμβάσματος χρησιμοποιώντας οποιανδήποτε τράπεζα επιθυμείτε. Απαιτείται Εγγραφή (δωρεάν) στην ιστοσελίδα. Η πρόσβαση στο πακέτο μετά την πληρωμή ολοκληρώνεται με την διεκπεραίωσή της από λειτουργό του Ινστιτούτου.

Settle (mobile only)


Ασφαλείς και γρήγορες συναλλαγές μέσω εφαρμογής από το κινητό τηλέφωνο μέσω της καινοτόμας εφαρμογής της JCC για smartphones (για όσους έχουν εγκατεστημένη την εφαρμογή στο κινητό τους τηλέφωνο). Απαιτείται Εγγραφή (δωρεάν) στην ιστοσελίδα. Η πρόσβαση στο πακέτο μετά την πληρωμή ολοκληρώνεται με την διεκπεραίωσή της από λειτουργό του Ινστιτούτου.