Τρόποι Πληρωμής

Debit, Card, ApplePay, GooglePay | JCC Smart | Έμβασμα | Revolut Pay

Διάφοροι Τρόποι


Δεκτές όλες οι Χρεωστικές και οι Πιστωτικές κάρτες, καθώς επίσης και το Apple Pay & Google Pay σε όσους το έχουν (Το Google Pay και το Apple Pay είναι διαθέσιμα στους κατόχους Apple Pay και Google Pay μόνο, και εμφανίζονται ανάλογα με τον πελάτη. Για όσους δεν έχουν Apple Pay & Google Pay wallets, θα εμφανίζεται πληρωμή μόνο με κάρτα). Απαιτείται Εγγραφή (δωρεάν) στην ιστοσελίδα. Η πρόσβαση στο πακέτο μετά την πληρωμή ολοκληρώνεται αυτόματα.

JCC Smart


Μπορείτε να κάνετε την πληρωμή για το πακέτο που επιθυμείτε ασφαλισμένα μέσω της JCC SMART η οποία προσφέρει ασφαλείς και γρήγορες συναλλαγές με κάρτες. Απαιτείται Εγγραφή (δωρεάν) στην ιστοσελίδα. Η πρόσβαση στο πακέτο μετά την πληρωμή ολοκληρώνεται αυτόματα.

Έμβασμα


Μπορείτε να αγοράσετε το πακέτο μας με τραπεζική μεταφορά μέσω εμβάσματος χρησιμοποιώντας οποιανδήποτε τράπεζα επιθυμείτε. Απαιτείται Εγγραφή (δωρεάν) στην ιστοσελίδα. Η πρόσβαση στο πακέτο μετά την πληρωμή ολοκληρώνεται αυτόματα.

Revolut Pay


Ασφαλείς και γρήγορες συναλλαγές μέσω εφαρμογής από το κινητό τηλέφωνο μέσω της Revolut. Η πρόσβαση στο πακέτο μετά την πληρωμή ολοκληρώνεται αυτόματα.